Marinella – Stor Terracottakrukke

Stor Terracottakrukke

På lager

3.900,00 kr

 

Diameter indvendig (cm) Diameter udvendig (cm) Højde (cm) Liter
37 53 92 164

 

Sundhed til planterne

Terracottaens fremragende åndbarhed, dens termiske isolering og den langsomme frigivelse af fugtigheden fra vandingen, giver sundhed til planternes rødder, uagtet om det er græsser, blomster, buske eller mindre træer.

Kompromisløst, naturligt og bæredygtigt

CasaUnicas krukker er kompromisløst produceret af de reneste varer – ler, vand og mineraler – uden nogen former for tilsætning af kemikalier. Krukkerne fremstilles ud fra en bæredygtig tankegang, hvor alt ler er 100% genanvendeligt og hvor krukkerne ikke afgiver kemikalier over tid.

Krukkerne har grundet den stærke imprunetar ler, den ekstremt omhyggelige produktionsproces samt selve brændingsprocessen, som sker ved op til 1000 gr C, en ekstrem lang levetid. Der produceres udelukkende af den stærke impruneta ler, som udvindes fra producentens helt egne landområder, hvilket sikrer den fulde kontrol over kvaliteten.

Krukkerne kræver ej heller vedligeholdelses- eller beskyttelsesprodukter.

Frostsikre ned til minus 30 gr. C.

Krukkerne er modstandsdygtige overfor frost ned til minus 30 gr. C, hvilket understøtter den lange levetid og dermed igen den bæredygtige tankegang. Følg dog gerne CasaUnicas plantevejledning, for at sikre planternes sundhed og for at skåne de håndlavede krukker mest muligt. Terracottakrukken Marinella har trods sin frostsikre egenskaber, ikke hul i bunden og er derfor mest velegnet til indendørs brug. Ønsker man at anvende den udenfor, bores der huller i bunden.

 

Vægt 50 kg
Størrelse 92 cm
Varenummer (SKU): 31D Kategori:
Updating…
  • Ingen varer i kurven.